-
-
Drób ryby i mięsiwa
-
Pieczeń z cielęciny
Mleczna cielęcina z sosem pieczeniowym z kopytkami i duszoną marchewką
-
Wątróbka cielęca
Wątróbka cielęca z sosem z czerwonego wina i cebuli, podana ze smażoną gruszką i ziemniakami puree
-
Polędwica wołowa
Polędwica marynowana w ziołach na sosie z wina i suszonych prawdziwków z kluskami śląskimi i pomidorkami cherry z cebulą i sosem balsamicznym
-
Kaczka z pieca
Kaczka z pieca na sosie ze złotej renety i leśnej żurawiny z opiekanymi ziemniakami i smażonym jabłkiem
-
Filet z suma
Filet z suma na sosie z białej cebuli i zielonego pieprzu z blanszowanym szpinakiem z czosnkiem i czarną soczewicą
-
Filet z sandacza
Filet z sandacza z ziemniakami, warzywami i sosem porowym
-
x